ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ

Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού,Ελέησόν με τον αμαρτωλόν

  • banner

  • banner

  • banner


ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ

 
ΝΕΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Τώρα τὸ Ἁγιολόγιο - Ἑορτολόγιο στὴν ἰστοσελίδα σας.
Καθημερινὰ οἱ Ἅγιοι τῆς ἡμέρας καὶ τὸ Ὀρθόδοξο Ἑορτολόγιο στὴν δική σας σελίδα.
Πατῆστε τὸ banner ποὺ βλέπετε δεξιά καὶ ἀκολουθῆστε τὶς ὁδηγίες.*Ὁλοκληρώθηκε ἡ Καινὴ Διαθήκη καὶ στὴ Νεοελληνική,
καὶ μπορεῖτε πλέον νὰ τὴν διαβάσετε ἀπὸ τὴν ἰστοσελίδα μας.

*Ἔχει ἐνημερωθεῖ ὁ τομέας "Ἅγιοι Προστάτες" μὲ νέα δεδομένα.ΝΕΟ: ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ LINK ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ "ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΚΑΙ "ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ"


 

Για την διασφάλιση και την σωστή ενημέρωση των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας, τα κείμενα, οι Βίοι των Αγίων και η Καινή Διαθήκη είναι αντιγραμμένα, μόνο από έγκυρες Ορθόδοξες πηγές, κυρίως από τις εκδόσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Οι Βίοι των Αγίων μας, έχουν σαν πηγή την έκδοση της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ¨ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ¨, την οποία έχει επιμεληθεί και συγγράψει ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, Επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος, ο οποίος μας έχει δώσει και την ευλογία για την αντιγραφή. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την στήριξή του.

Η Αγία Γραφή αποτελεί αντιγραφή από την έκδοση της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία τυπώθηκε το 2005 από την Ελληνική Βιβλική Εταιρεία, στην οποία ανήκουν και τα Πνευματικά Δικαιώματα της Απόδοσης στα Νεοελληνικά της Αγίας Γραφής.

Να τονίσω ότι όλη η προσπάθεια γίνεται για ανάταση ψυχής και η ιστοσελίδα σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκει τα έσοδα με οιονδήποτε τρόπο.

Σας ευχαριστώ που είσαστε κοντά μου όλα αυτά τα χρόνια, και που μου δίνετε δύναμη για να κάνουμε την ιστοσελίδα μας ακόμα πιο πλήρη και σωστή.

 

ΓΑΖΕΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

 

 


 

Γιὰ νὰ ἐπικοινωνήσετε μαζί μου, στείλτε e-mail: agazetas@gmail.com

  • banner

  • banner

  • banner